│ Telefon: +36-30/829-1879 │ Email: kapcsolat@krdatemarketinged.hu

Rólam

Kurdi Réka vagyok,

Közösségi média menedzser, tartalomgyártó, kreatív és SEO szövegíró, virtuális asszisztens

Annyit mindenképpen érdemes tudni rólam, hogy közel tízéves tapasztalattal rendelkezem az online tartalomgyártásban. Még általános iskolában kezdtem bele az írásba, majd megnyitottam első saját blogomat. Ezt öt éven át folyamatosan vezettem, kreatívkodtam, kipróbáltam magam számos témában. Egy idő után úgy éreztem, hogy ez már nem lesz elég. További kihívásokat kerestem, így évekkel később csatlakoztam egy online magazinhoz, ahol rengeteget fejlődtem. Egyre komolyabban beleástam magam a közösségi médiába és a tartalomgyártásba.

Pár éve megkaptam az első fizetett lehetőségemet, amit újabb és újabb követett. Ezáltal tapasztalatra tettem szert a SEO cikkek írásában, illetve a kulcsszavakra írt szövegek gyártásában. Ezt napi szinten csinálom, hiszen látom benne a lehetőséget.

A kommunikáció mindig is erősségem volt. Jelenleg több ezer cikkem terjeng az interneten. Mindemellett kipróbáltam magam már számos területen. Hobbim az olvasás, így számos könyvajánló is kikerült már a kezeim közül. Emellett a magazinon két éve elindult az első saját cikksorozatom is, amelyre a mai napig büszke vagyok.

Végzettségeim és tapasztalataim

A középiskolát magyar-német kéttannyelvű szakon végeztem, éppen ezért vállaltam be, hogy német és angol nyelven is készítek grafikai elemeket. Mivel német szakmai nyelvvizsgával rendelkezem, így nem okoz problémát számomra ezek elkészítése.

Első szakképesítésem közgazdászként szereztem meg turisztikai szakirányon, amelyet egy másik követett. 2020-ban végeztem levelező tagozaton kereskedelem és marketing szakon, amelynek kapcsán rengeteget tanultan erről a szakterületről. Az egyetem mellett főállásban voltam egy nagyobb cég turisztikai osztályán, ahol szakmai tapasztalatra is szert tettem marketing területen. A vállalatnak köszönhetően ráadásul még asszisztensi feladatokat is végeztem, több osztály számára.

ECDL vizsgával rendelkezem, ami miatt a legtöbb számítógépes programhoz értek és használom is őket. Ilyen a word, az excel, a power point magas szintű ismerete. Természetesen a grafikai elemek kapcsán is tettem szert némi tapasztalatra. Szabadidőmben az online magazin számára és pár ügyfelemnek már készítettem arculati elemeket, grafikai anyagokat. Legtöbbször Canva-val és a Procreate programmal dolgozom napi szinten.

Ez lenne az én történetem. Vallom, hogy a marketing nem csak a nagyvállalatok kiváltsága. Figyelembe veszem az adottságaidat és a lehetőségeidet, amik miatt hosszú távra tervezek veled.

Az egyéni vállalkozói utam

Az elmúlt időszakban egyéni vállalkozóként tevékenykedtem, ami hónapról-hónapra nagyobb sikernek örvend. Alig egy év alatt lettek állandó megbízásaim, visszatérő ügyfeleim és persze egyszeri munkáim egyaránt. Legyen szó nagyobb cégekről, különböző méretű webáruházakról, számos blogposztot készítettem a számukra. 

Emellett jóval mélyebbre ástam magamat a keresőoptimalizálásban, SEO marketingben, aminek kapcsán már több pozitív visszajelzést is kaptam az egyes webshopoktól. Ilyen például a Vacu Vin Hungary, akikkel az elmúlt hónapokban igyekeztük a lehető legtöbbet kihozni az oldalból annak érdekében, hogy még több vásárlóra tehessenek szert. Emellett egy új applikáció marketingjébe segítek be, ahol igyekszünk az év végére több száz feliratkozót szerezni a különböző közösségi médiás platformokon.

Ha mindez még nem lenne elég, akkor nézz át a portfóliós részlegre, ahol további együttműködésekről olvashatsz.

Miben tudok segíteni?

Közösségi média menedzsment
Kreatív szövegírás
Tartalomgyártás
Marketing tanácsadás
Vállalkozói tanácsadás
Weboldal szerkesztés, felöltés és karbantartás
Virtuális asszisztensi szolgáltatás
Arculati elemek, grafikai tervek

Miért engem válassz?

Mert megbízható vagyok, ami mellett pontos és gyors munkát végzek. Korábbi ügyfeleim is meg tudják erősíteni ezt rólam.

Mert a munkám a hobbim. Imádok kreatívkodni, szöveget írni, feladatokat teljesíteni és nem utolsó sorban embereknek segíteni.

Mert többéves tapasztalattal rendelkezem a közösségi média, a kreatív szövegírás, a grafikai elemek tervezésének és persze az asszisztensi munkák területén.

Dolgozzunk együtt a sikerért! Vedd fel velem a kapcsolatot, hogy ezt megtehessük!